parallax background

Servicii

Traumă și sindrom post-traumatic

Dacă te confrunți cu gânduri neplăcute și deranjante legate de un eveniment traumatizant din trecut sau experimentezi suferință emoțională intensă, împreună cu reacții fizice sau cosmaruri, este benefic să ceri ajutor.

Poate că nu ești conștient de impactul semnificativ pe care evenimentul neplăcut l-a avut asupra vieții tale sau poate ai dezvoltat mecanisme de autoprotecție pentru a te izola de această suferință. Indiferent de situație, poți să obții sprijin contactându-mă.

Dificultăți legate de viață

Dacă te simți blocat, căutând cu disperare o schimbare, fără să fii sigur în ce direcție să mergi sau dacă recent ai făcut o tranziție într-un mediu nou, cu prieteni noi, loc de muncă nou și aceste schimbări îți creează neliniște interioară, te încurajez să mă contactezi.

Sunt aici să te ajut să-ți recâștigi încrederea și să faci față acestor transformări.

Provocări în relațiile cu ceilalți

Dacă te afli într-un impas în relația ta cu partenerul de viață, te afli într-un conflict cu un coleg de serviciu sau întâmpini dificultăți în a comunica eficient cu colegul de cameră, te invit să mă contactezi pentru a găsi împreună cea mai potrivită soluție pentru tine.

Dacă te găsești adesea implicat în mod negativ în relațiile cu ceilalți și trăiești constant conflicte sunt aici să construim împreună conexiuni pozitive.

Te pot ajuta să faci din conflicte o resursă utilă în evoluția ta ca om.

Anxietate

Dacă ai de-a face cu îngrijorări și gânduri obsesive, temeri iraționale, tulburări de somn, creștere a ritmului cardiac, iritabilitate, transpirație excesivă, oboseală sau dificultăți de concentrare, este posibil să te confrunți cu simptome de anxietate.

În acest caz mă poti contacta cu încredere.

Depresie

Dacă ești mai tot timpul trist, te simți izolat, ai tulburari de somn, modificări ale apetitului, fluctuații ale greutății corporale, lipsă de energie fizică și psihică, gândire pesimistă, lipsă de speranță, scăderea interesului pentru viață, dacă experimentezi neliniște și agitație interioară atunci acestea pot fi semne ale depresiei.

Și în această situație, te încurajez să mă contactezi cu încredere.

Pierdere și durere

Dacă ai trecut recent prin pierderea unei persoane dragi și simți că este extrem de dificil să faci față situației, te confrunți cu dureri emoționale profunde sau cu afecțiuni fizice care îți limitează funcționarea normală, ai dificultăți în gestionarea îngrijorărilor, te înfuriezi cu ușurință, te simți vinovat sau rușinat din cauza pierderii suferite, este posibil să folosești mecanisme de evitare a durerii sau de adaptare nesănătoase.

Atunci, eu sunt aici să te sprijin în procesul tău de vindecare.

Probleme legate de serviciu și carieră

Munca și cariera au semnificații diferite pentru fiecare individ. Când iei decizii legate de carieră, ar trebui să te ghidezi după un simț al scopului și sensului în viață, luând totodată în considerare aspectul financiar care poate avea o influență semnificativă asupra deciziilor tale.

În acest context eu sunt aici pentru a te ajuta să identifici ceea ce este cu adevărat important pentru tine și să te îndrum spre obiectivele personale, având în vedere trăsăturile tale unice de personalitate.