parallax background

Despre mine

    Cu o abordare integrativă, ofer servicii de psihoterapie pentru cei în căutare de soluții pentru problemele personale sau profesionale. În munca mea, sunt interesat de problemele legate de anxietate, depresie, abuz de substanțe și traume. În terapie pun un accent puternic pe dezvoltarea relației terapeutice și pe implicarea activă a clienților în propriul proces de transformare. Sunt intersat în a ajuta oamenii să-și depășească problemele și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

   Specializarea mea include și testarea psihologică în procesele de selecție de personal, contribuind astfel la identificarea candidaților potriviți pentru echipa ta.

Fie că ești în căutarea unui spațiu sigur pentru explorarea sinelui, pentru a-ți îmbogăți echipa cu talente autentice sau pentru a îmbunătăți sănătatea mintală în organizație, sunt aici pentru a te ghida în această călătorie de transformare și creștere.


Colaborez strâns cu clienții mei pentru a identifica gândurile și comportamentele care contribuie la anxietate și stres și îi învăț să folosească tehnici eficiente de management al stresului și de relaxare.

Folosesc o abordare personalizată și bazată pe dovezi științifice pentru a ajuta clienții să-și regleze emoțiile, să-și îmbunătățească calitatea vieții și să-și descopere resursele interne pentru a depăși dificultățile


 

Solicită o programare    Descoperă forța transformării personale cu ghidarea atentă a unui psiholog și psihoterapeut. Programează o ședință acum pentru a elibera potențialul tău interior și pentru a construi o viață plină de sens.